Regular Schedule

  •  
     MONDAY AND TUESDAY SCHEDULE
     
               1st Period
    7:45 - 8:41 56 minutes
    2nd Period 8:46 - 9:42 56 minutes
    3rd Period 9:47 - 10:43 56 minutes
    4th Period
    10:43 - 12:13
     
    1st Lunch: 10:43 - 11:13
    2nd Lunch: 11:43 - 12:13
    1st Lunch:
    30 minutes (lunch) 10:43 - 11:13
    55 minutes (class) 11:18 - 12:13
    2nd Lunch:
    55 minutes (class) 10:48 - 11:43
    30 minutes (lunch) 11:43 - 12:13
    5th Period 12:18 - 1:14 56 minutes
    6th Period  1:19 - 2:15 56 minutes
  •   

    WEDNESDAY & THURSDAY SCHEDULE - CARDINAL TIME

    Orting High School's Cardinal Time it's a dynamic and flexible time for pre-teaching, reteaching, intervention, and enrichment. 

     1st Period  7:45-8:35  50 Minutes
     2nd Period  8:40-9:30  50 Minutes
     3rd Period

     9:35-10:25

    10:25-11:00

     50 Minutes (35 Minutes Cardinal Time)
     4th Period

    11:00-12:25

    1st Lunch: 11:00-11:30

    2nd Lunch: 11:55-12:25

    1st Lunch:
    30 Minutes (lunch) 11:00-11:30
    50 Minutes (class) 11:35-12:25
    2nd Lunch:
    50 Minutes (class) 11:05-11:55
    30 Minutes (lunch) 11:55-12:25

     5th Period  12:30-1:20  50 Minutes
     6th Period  1:25-2:15  50 Minutes
  •  
    FRIDAY SCHEDULE
     1st Period 7:45-8:21  36 minutes
     2nd Period 8:26- 9:02  36 minutes
     3rd Period 9:07-9:43  36 minutes
     4th Period 9:48-10:24  36 minutes
     5th Period  
    1st Lunch:
    30 minutes (lunch) 10:24-10:54
    35 minutes (class) 10:59-11:34
    2nd Lunch:
    35 minutes (class) 10:29-11:04
    30 minutes (lunch) 11:04-11:34
     6th Period  11:39-12:15  36 minutes
     Collaboration  12:45-2:45  120 minutes
  •  

     TWO HOUR LATE START SCHEDULE
     1st Period  9:45-10:20  35 Minutes
     2nd Period  10:25-11:00  
    3rd Period

    11:00-12:10

    1st Lunch: 11:00-11:30

    2nd Lunch: 11:45-12:15

    1st Lunch:
    30 Minutes (lunch) 11:00-11:30
    40 Minutes (class) 11:35-12:15
    2nd Lunch:
    40 Minutes (class) 11:05-11:45
    30 Minutes (lunch) 11:45-12:15

     4th Period  12:20-12:55  35 Minutes
     5th Period  1:00-1:35  35 Minutes
     6th Period  1:40-2:15  35 Minutes
  •  HALF-DAY EARLY RELEASE SCHEDULE
     1st Period  7:45-8:10  25 Minutes
     2nd Period  8:15-8:35  20 Minutes
     3rd Period  8:40-9:00  20 Minutes
     4th Period  9:05-9:25  20 Minutes
     5th Period  9:30-9:50  20 Minutes
     6th Period  9:55-10:15  20 Minutes